7. LECKE: A SZEXUÁLIS VONZERŐ

Hogyan lehetsz vonzó és tökéletes szerető?

Képzeld el...

....hogy egy lótusz virág vagy!
A virág belsejében van egy gyönyörű, ragyogó fénygömb. Amikor a virág szirmai zárva vannak, ebből a fénylő gömbből szinte semmi nem látszik. Amikor azonban a szirmok kinyílnak, a ragyogás láthatóvá válik. Ráadásul minél ragyogóbb, minél nagyobb ez a fénygömb, annál jobban látszik, annál jobban vonzza a tekintetet.

A fénylő gömb a Te isteni lényed, az isten egy darabkája, mely mindannyiunkban ott van.
A virág szirmai: félelmek, szorongások, gátlások, szégyen, családi és társadalmi elvárások. Minden nézőpont, amit szüleidtől és a társadalomtól átvettél. Minden, amiről elhitted, hogy olyannak kéne lenned…A szirmok tulajdonképpen a személyiséged.

Lehetnek ezek a szirmok gyönyörűek, de ha bezárulnak, eltakarják a lényeget, a belső, ragyogó fényt. Akinek nyitva vannak a szirmai, arra azt mondjuk : “kisugárzása van”. És vonzódunk hozzá, mint molylepke a lámpához.

Szóval ilyen egyszerű a szexuális vonzerő titka!
Viszont borzasztóan nehéz kinyílni és nyitott virágként élni…Mi kell ehhez?

  • magabiztosság és erő, mert akkor nem félsz és nem szorongsz

  • önbizalom, önszeretet, mely elsöpri a szégyent és a megfelelni akarást

  • elfogadás, melynek fényében meglátod a másságot, és ez segít észrevenni a nézőpontokat, melyekkel korlátozod magad

  • ősbizalom, öröm, …..és még egy rakás dolog

A tantra gyakorlásával mindezek megérkeznek hozzád.

Ahogy lenyílnak a szirmok, nő a fénygömb a virág belsejében, és ahogy nő a fénygömb, szétfeszíti, lenyitja szirmokat. Oda-vissza hatnak egymásra.
Ha ez a fénygömb kidurran, mint a lufi, bezárulnak a szirmok. Kb. ez történik férfiaknál az ejakuláció alkalmával, nőknél az energiavesztéses orgazmusnál.


A simogatás, érintés, szerelem, szex lenyitja a szirmokat. De az energiavesztés (orgazmus) miatt újra és újra becsukódnak.
Viszont ha egy férfi vagy nő úgy tartja meg az energiáját, hogy nem érik testi és lelki örömök, nem szexel, nincs szerelem az életében, akkor is zárva maradnak a szirmok.

Remélem sikerült megérezned a hasonlatok révén a lényeget, ha pontosan talán nem is érted…Ahhoz, hogy igazán megértsd, sok gyakorlati tapasztalásra van szükséged. Minél előbb belevágsz a tantra gyakorlásába, annál előbb megéled azokat a csodákat, melyeket tested rejt, miközben egyre bölcsebbé válsz..

A KÖVETKEZŐ LECKÉBEN:

Megtudhatod hol találsz olyan tantra közösségeket itthon és külföldön, ahol szellemi társakra vagy akár tantrikus szeretőre lelhetsz. Bemutatok néhány tantra iskolát, ezzel rálátást nyersz, hogy hogy is néz ki ez a "tantra dolog" a mai világban.