Tantrikus masszázs nőknek és férfiaknak

Mit tapasztalhatsz meg a masszázs során?
- ellazultság, béke, életöröm (napokkal a masszázs után is)
- helyi (ágyéki) gyönyörérzet mellett az egész testre kiterjedő gyönyör
- újfajta gyönyörérzetek
- teljes test orgazmus
- elnyújtott orgazmus
- ejakuláció / energia vesztés nélküli orgazmus
- életteliség
- testi fájdalmak elmúlása
- érzelmi blokkok oldódása (lelki fájdalmak elmúlása)

Mit tapasztalhatsz meg a masszázsnak köszönhetően? (két hetente, havonta ismétlődő masszázs esetén)
- szexuális vonzerő növekedése
- megfiatalodás
- testi gyógyulás
- az életminőséged jelentős javulása minden területen
- önbizalom és határozottság a kapcsolataidban
- szexuális energia növekedése
- bölcs felismerések életed kis dolgaira és az Élet nagy kérdéseire vonatkozóan egyaránt
- önbizalom, magabiztosság, teljességgel Te irányítod az életed

Egyeztessünk időpontot! Hívj fel telefonon!
​​
00-36-70/245 49 69
Sőregi Zsuzsanna (Kirana)

Férfiaknak: mi történik a lingam masszázs során?

A "lingam" a hímvessző szanszkrit neve. Ezt a szót használjuk, mert magyarul nincsen igazán szép szavunk erre a testrészre....
Egy pár perces üdvözlő szertartás során egymásra hangolódunk, lekerül rólunk a kendő. ( a masszázs során mindketten meztelenek vagyunk)Először egész tested hátsó, majd első részét simogatom, olajjal. Nem csak kezemmel érintelek, olykor egész testemmel is. Ez kb. 1 óra.Utána 30-40 perc lingam (ágyék és hímvessző) masszázs következik.Mire eljutunk ide, testedet már kellőképpen előkészítettük, így a lingam masszírozását különlegesen intenzív és felfokozott gyönyörként élheted meg.A masszázs során a szenvedélyes, tüzes fázisok, és az ellazulós, lágyabb fázisok váltakoznak, ezáltal lépcsőzetesen egy magasabb energiaszint tud felépülni, mint amit a "hagyományos" szexuális együttléteidben megtapasztalhattál.A lingam masszázsra is a felfokozás és az elnyújtás többszöri megismétlődése jellemző.

Nőknek: mi történik a jóni masszázs során?

A "jóni" a női nemi szerv szanszkrit neve. Ezt a szót használjuk, mert magyarul nincsen igazán szép szavunk erre a testrészre....
Egy pár perces üdvözlő szertartás során egymásra hangolódunk, lekerül rólunk a kendő. ( rólam csak akkor, ha nem zavar Téged a meztelenség, ami nem feltétlenül a szexualitás megnyilvánulása, hanem egy természetes, praktikus állapot a masszázshoz.) Először egész tested hátsó oldalát masszírozom, majd első részét simogatom, olajjal. Megtapasztalod milyen csodálatos, érzéki a tested...Ez kb. 1 óra. Utána 30-40 perc jóni masszázs következik. Fontos, hogy ez nem "izgatást" jelent, hanem valóban masszázst: a jónit kívül-belül módszeresen átmasszírozom, simogatom. Ez egy gyógyító folyamat, és természetesen gyönyört, szexuális élményt is átélhetsz általa. A jóni masszázs lassabb és (sokak számára) hosszabb folyamat, mint egy szeretkezés, ezért lehetőséged van jobban felfedezni, megismerni a jónid, megélni olyan élményeket, melyeket egy lingam által nem tudsz megélni.
A csúcs mégsem a jóniban megélhető gyönyör, hanem az, amit az egész testedben érezni fogsz.... Üdvözöljük az új kedvenc ivóhelyén!