MIT ADHAT NEKED A TANTRA?

Mielőtt válaszolnék neked erre a kérdésre, még egy kérdést felteszek:
Mire vágysz?
A tantra ugyanis BÁRMIT megadhat Neked, amire vágysz….

A tantra a teremtés “tudománya”.


A tantra szerint világunkban mindent energia alkot, az anyagot is.

(Ha szkeptikus vagy ezzel kapcsolatban, nézz utána; ma már sok tudós-fizikus is így látja a Világot)

Tehát minden energia, és aki érti az energia alapvető törvényeit, az irányítani, kezelni tudja. Így irányítójává, kezelőjévé válhat saját életének és környezetének.Nem áldozata leszel a történéseknek és nem leszel kiszolgáltatott a körülményeknek, hanem befolyásolhatod, sőt magad teremtheted azokat.


A tantra segítségével megismered, és megtanulod befolyásolni a Benned, illetve az életedben áramló energiát. Illetve ennek az energiának sokféle megnyilvánulási formáját: a tested érzeteit, gyönyöreit, érzelmeid működését, gondolataid természetét, kapcsolataid, a kreativitást, alkotást, a pénzáramlást


A szexualitás egy nagyszerű eszköz ehhez a tanulási folyamathoz. Ez a tantra sajátja a hasonló szellemi utakhoz képest. De a tantra is használja eszközként a jógát, meditációt, és az elméleti tanítást (avagy az elmúlt évezredekben összegyűlt emberi tapasztalok verbális átadását)

MILYEN A TANTRIKUS SZEX?

Képzeld el, hogy egy  gyönyörű, hatalmas villának az előszobájában éled le az életed…sose lépsz be a nappaliba, a hálókba, és a többi pazar, szebbnél szebb bútorokkal, tárgyakkal berendezett, kényelmes, napfényes  helyiségbe...kb ehhez hasonlítható, ha nem ismered, nem gyakorlod a tantrikus szexualitást, hanem maradsz a "hagyományos" szexnél.

Fizikai megnyilvánulásában apró különbségek vannak csupán, de a megélhető élmények, a testi és lelki gyönyörök tekintetében óriási a különbség. És ez a különbséget még akkor is meg fogod tapasztalni, ha úgy gondolod, hogy most jó és kielégítő a szex az életedben…


NEKED VALÓ A TANTRA? ÉRDEKEL EZ TÉGED?

Ha túl nyitott vagy, és belevágsz valamibe, amiről kiderül, hogy nem a Te utad, nem neked való, elvesztegetsz sok időt, pénzt és energiát.

Ha viszont azelőtt döntesz úgy, hogy ez Téged nem érdekel, mielőtt kellő mennyiségű és MINŐSÉGŰ információ, illetve tapasztalat jutna el hozzád, kimaradsz életed talán legnagyszerűbb lehetőségéből…

Tehát: azt ajánlom, hogy -ha bizonytalan vagy- próbáld ki a
 
BEVEZETÉS A TANTRÁBA online tanfolyamot, mely INGYENES, és időben kötetlen: akkor olvasod el, illetve hallgatod meg a leckéket, amikor akarod!


A tanfolyam 10 leckéből áll; írott anyagok hanganyagok, videók. Elegendő információt találsz bennük, de nem terhelnek túl..
Az ingyenes online tanfolyamra ITT tudsz jelentkezni.